Giriş Kayıt
Thorold Dickinson

Thorold Dickinson (80)


Yönetmen, Senarist, Editör, Yönetmen Asistanı

Thorold Dickinson, 16 Kasım 1903 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, editör, yönetmen asistanı.

Secret People (1952) yapımıyla biliniyor.

Thorold Dickinson, 14 Nisan 1984 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1903
Ölüm Tarihi: 14 Nisan 1984
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 52 Macera Yönetmen
Editör
Yapımcı
6.0 365
1953 50 Dram Senarist 6.6 1,241
1952 49 Suç Yönetmen
Senarist
6.3 443
1949 46 Dram Yönetmen 7.4 1,085
1940 37 Gizem Yönetmen 7.4 3,165
1939 36 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 420
1939 36 Müzikal Yönetmen Asistanı 6.6 568
1934 31 Dram Editör 6.9 52
1933 30 Komedi Editör
Yönetmen Asistanı
7.0 578
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019