Giriş Kayıt
Kate Dickie

Kate Dickie


Oyuncu

Kate Dickie, East Kilbride, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The VVitch: A New-England Folktale (2015), Kırmızı Sokak (2006), Prevenge (2016), One of Us (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: East Kilbride, Scotland, Birleşik Krallık
Boyu: 1.69 m
5.7 (6 Oy)
  • Currently 113.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.1 1,134
2018 Dram Oyuncu 7.3 51

Ruh Avcısı
2018 Dram Oyuncu 7.8 22,335

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 426,682
2016 Komedi Oyuncu 5.9 5,156
2016 Gerilim Oyuncu 7.0 3,976
2015 Korku Oyuncu 6.8 141,255
2015 Suç Oyuncu 7.4 6,631
2015 Kısa Metraj Oyuncu 4.4 1,232
2015 Dram Oyuncu 5.6 536
2015 Gerilim Oyuncu 6.3 798
2014 Dram Oyuncu 5.1 309

Baba Beni Yakalasana
2014 Gerilim Oyuncu 6.3 1,180

Pislik
2013 Komedi Oyuncu 7.1 90,426
2013 Komedi Oyuncu 6.3 3,696
2013 Dram Oyuncu 6.4 802
2013 Dram Oyuncu 7.7 4,504

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Oyuncu 7.2 30,719
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,328
2012 Macera Oyuncu 7.0 527,267

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 1,375,445

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Oyuncu 8.1 25,824
2010 Komedi Oyuncu 6.4 201
2010 Dram Oyuncu 7.7 403

Yabancı
2010 Korku Oyuncu 5.4 2,105
2010 Dram Oyuncu 6.7 19
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 36
2008 Komedi Oyuncu 6.9 5,665
2008 Suç Oyuncu 6.5 164

Yaz
2008 Dram Oyuncu 6.8 954

Kırmızı Sokak
2006 Dram Oyuncu 6.8 11,143
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,073
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018