Giriş Kayıt
Kate Dickie

Kate Dickie


Oyuncu

Kate Dickie, East Kilbride, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The VVitch: A New-England Folktale (2015), Kırmızı Sokak (2006), Prevenge (2016), One of Us (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: East Kilbride, Scotland, Birleşik Krallık
Boyu: 1.69 m
5.7 (6 Oy)
  • Currently 113.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gizem Oyuncu 7.1 1,559
2018 Dram Oyuncu 7.4 57

Ruh Avcısı
2018 Dram Oyuncu 7.8 24,412

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 440,651
2016 Komedi Oyuncu 5.9 5,303
2016 Gerilim Oyuncu 7.0 4,173
2015 Korku Oyuncu 6.8 145,902
2015 Suç Oyuncu 7.4 6,947
2015 Kısa Metraj Oyuncu 4.4 1,232
2015 Dram Oyuncu 5.6 539
2015 Gerilim Oyuncu 6.3 805
2014 Dram Oyuncu 5.1 317

Baba Beni Yakalasana
2014 Gerilim Oyuncu 6.3 1,194

Pislik
2013 Komedi Oyuncu 7.1 91,453
2013 Komedi Oyuncu 6.3 3,785
2013 Dram Oyuncu 6.4 805
2013 Dram Oyuncu 7.7 4,601

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Oyuncu 7.2 30,941
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,344
2012 Macera Oyuncu 7.0 531,095

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 1,400,925

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Oyuncu 8.1 26,076
2010 Komedi Oyuncu 6.4 202
2010 Dram Oyuncu 7.7 408

Yabancı
2010 Korku Oyuncu 5.4 2,118
2010 Dram Oyuncu 6.7 19
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 37
2008 Komedi Oyuncu 6.9 5,725
2008 Suç Oyuncu 6.5 166

Yaz
2008 Dram Oyuncu 6.8 955

Kırmızı Sokak
2006 Dram Oyuncu 6.8 11,272
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,088
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019