Giriş Kayıt
Louis DiCesare

Louis DiCesare


Kameraman

Louis DiCesare, kameraman.

The Good Place (2016), Dipsiz (2001), The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy (2000), Kadın Dediğin (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lou DeCesare | Louis Decesare | Lou Decesare | Lou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 8.1 32,880
2016 Biyografi Kameraman 7.4 7,923
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 40,918

Silikon Vadisi
2014 Komedi Kameraman 8.6 95,102
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,532
2014 Komedi Kameraman 7.0 2,603
2014 Komedi Kameraman 6.4 2,912
2013 Komedi Kameraman 2.9 3,499
2013 Komedi Kameraman 7.7 2,633

Ben ve Kate
2012 Komedi Kameraman 6.6 4,623

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 115,722

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Kameraman 6.2 85,544
2012 Komedi Kameraman 8.2 33,133
2012 Biyografi Kameraman 7.4 18,761

Korku Gecesi
2011 Komedi Kameraman 6.4 92,109

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Kameraman 7.2 13,630
2011 Aksiyon Kameraman 7.2 6,728

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kameraman 5.9 88,218

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Kameraman 6.4 111,896

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Kameraman 6.1 5,438

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Kameraman 7.5 59,636

Kaçamak
2006 Komedi Kameraman 6.4 5,164

Umut Mevsimi
2005 Dram Kameraman 5.5 6,028

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 80,017
2005 Komedi Kameraman 6.3 5,506
2005 Suç Kameraman 6.6 1,102

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Kameraman 5.6 52,352

Takvim Kızları
2003 Komedi Kameraman 6.9 20,924

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 23,202

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Kameraman 3.9 1,575
2002 Dram Kameraman 6.5 413

Kadın Dediğin
2002 Komedi Kameraman 7.0 6,039

İyi Bir Kız
2002 Komedi Kameraman 6.5 40,602

Dipsiz
2001 Suç Kameraman 6.7 10,006
2001 Dram Kameraman    

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 5,788
2000 Komedi Kameraman 7.0 6,551
1999 Dram Kameraman 5.0 4,891
1999 Macera Kameraman 7.3 194,134
1998 Biyografi Kameraman 7.0 29,769

Çayır Köpekleri
1997 Dram Kameraman 7.6 6,732
1997 Suç Kameraman 6.5 6,440
1995 Biyografi Kameraman 7.2 1,856

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.1 12,373
1994 Komedi Kameraman 5.9 4,251

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Kameraman 7.3 69,724
1993 Suç Kameraman 5.5 1,152

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Kameraman 6.2 3,520
1993 Komedi Kameraman    
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,198
1991 Komedi Kameraman 4.5 367

Manyak Polis 2
1990 Suç Kameraman 5.8 4,249
1990 Dram Kameraman 5.9 4,078

Evden Uzakta
1989 Gerilim Kameraman 5.7 1,622
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018