Giriş Kayıt
Louis DiCesare

Louis DiCesare


Kameraman

Louis DiCesare, kameraman.

The Good Place (2016), Dipsiz (2001), Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi (2000), Gang Related (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lou DeCesare | Louis Decesare | Lou Decesare | Lou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 8.1 44,319
2016 Biyografi Kameraman 7.3 11,409
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 41,852

Silikon Vadisi
2014 Komedi Kameraman 8.6 97,851
2014 Komedi Kameraman 7.0 5,036
2014 Komedi Kameraman 7.0 3,049
2014 Komedi Kameraman 6.4 3,073
2013 Komedi Kameraman 2.9 3,954
2013 Komedi Kameraman 7.7 2,754

Ben ve Kate
2012 Komedi Kameraman 6.6 4,835

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 116,841

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Kameraman 6.2 86,488
2012 Komedi Kameraman 8.2 33,815
2012 Biyografi Kameraman 7.4 19,477

Korku Gecesi
2011 Komedi Kameraman 6.4 93,155

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Kameraman 7.2 14,413
2011 Aksiyon Kameraman 7.1 7,076

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kameraman 5.9 89,442

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Kameraman 6.4 114,368

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Kameraman 6.1 5,798

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Kameraman 7.5 60,535

Kaçamak
2006 Komedi Kameraman 6.4 5,639

Umut Mevsimi
2005 Dram Kameraman 5.5 6,380

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 81,454
2005 Komedi Kameraman 6.3 5,864
2005 Suç Kameraman 6.5 1,240

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Kameraman 5.6 53,075

Takvim Kızları
2003 Komedi Kameraman 6.9 21,346

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 23,520

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Kameraman 3.9 1,675
2002 Dram Kameraman 6.4 433

Kadın Dediğin
2002 Komedi Kameraman 7.0 6,535

İyi Bir Kız
2002 Komedi Kameraman 6.4 40,892

Dipsiz
2001 Suç Kameraman 6.7 10,437
2001 Dram Kameraman 6.4 420

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 6,094

Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 Komedi Kameraman 7.0 6,647
1999 Dram Kameraman 5.0 5,080
1999 Macera Kameraman 7.3 195,562
1998 Biyografi Kameraman 7.0 36,788

Çayır Köpekleri
1997 Dram Kameraman 7.6 6,905
1997 Suç Kameraman 6.5 7,113
1995 Biyografi Kameraman 7.2 2,044

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.1 12,948
1994 Komedi Kameraman 5.9 4,430

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Kameraman 7.3 71,453
1993 Suç Kameraman 5.6 1,478

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Kameraman 6.2 3,602
1993 Komedi Kameraman 4.5 389
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,287
1991 Komedi Kameraman 4.6 423

Manyak Polis 2
1990 Suç Kameraman 5.9 5,056
1990 Dram Kameraman 5.9 4,399

Evden Uzakta
1989 Gerilim Kameraman 5.7 1,706
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018