Giriş Kayıt
Louis DiCesare

Louis DiCesare


Kameraman

Louis DiCesare, kameraman.

The Good Place (2016), Dipsiz (2001), Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi (2000), Gang Related (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lou DeCesare | Louis Decesare | Lou Decesare | Lou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 8.1 38,476
2016 Biyografi Kameraman 7.3 11,307
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 41,412

Silikon Vadisi
2014 Komedi Kameraman 8.6 96,765
2014 Komedi Kameraman 7.0 4,998
2014 Komedi Kameraman 7.0 3,019
2014 Komedi Kameraman 6.4 3,050
2013 Komedi Kameraman 2.9 3,907
2013 Komedi Kameraman 7.7 2,716

Ben ve Kate
2012 Komedi Kameraman 6.6 4,804

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 116,306

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Kameraman 6.2 86,011
2012 Komedi Kameraman 8.2 33,490
2012 Biyografi Kameraman 7.4 19,379

Korku Gecesi
2011 Komedi Kameraman 6.4 92,652

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Kameraman 7.2 14,345
2011 Aksiyon Kameraman 7.1 7,038

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kameraman 5.9 88,863

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Kameraman 6.4 113,140

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Kameraman 6.1 5,758

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Kameraman 7.5 60,146

Kaçamak
2006 Komedi Kameraman 6.4 5,592

Umut Mevsimi
2005 Dram Kameraman 5.5 6,360

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 80,800
2005 Komedi Kameraman 6.3 5,825
2005 Suç Kameraman 6.5 1,224

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Kameraman 5.6 52,779

Takvim Kızları
2003 Komedi Kameraman 6.9 21,236

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 23,371

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Kameraman 3.9 1,667
2002 Dram Kameraman 6.4 430

Kadın Dediğin
2002 Komedi Kameraman 7.0 6,491

İyi Bir Kız
2002 Komedi Kameraman 6.5 40,741

Dipsiz
2001 Suç Kameraman 6.7 10,394
2001 Dram Kameraman 6.4 420

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Kameraman 7.1 6,059

Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 Komedi Kameraman 7.0 6,598
1999 Dram Kameraman 5.0 5,062
1999 Macera Kameraman 7.3 194,845
1998 Biyografi Kameraman 7.0 36,450

Çayır Köpekleri
1997 Dram Kameraman 7.6 6,866
1997 Suç Kameraman 6.5 7,044
1995 Biyografi Kameraman 7.2 2,035

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.1 12,759
1994 Komedi Kameraman 5.9 4,380

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Kameraman 7.3 70,925
1993 Suç Kameraman 5.6 1,470

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Kameraman 6.2 3,575
1993 Komedi Kameraman 4.5 385
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,270
1991 Komedi Kameraman 4.6 419

Manyak Polis 2
1990 Suç Kameraman 5.9 4,986
1990 Dram Kameraman 5.9 4,341

Evden Uzakta
1989 Gerilim Kameraman 5.7 1,688
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018