Giriş Kayıt
Alex Diaz

Alex Diaz


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Alex Diaz, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Zaman Makinası (2002), Kutsal Savaşçı (2011), Son Ayin (2010), Teksas Katliamı 3D (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 7.0 96,190

Yunus Masalı 2
2014 Dram Özel Efekt 6.4 7,256

Buraya Kadar
2013 Komedi Makyaj 6.6 351,704

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Makyaj 4.8 40,641
2013 Korku Makyaj 7.2 33,199

Manyak
2012 Korku Oyuncu 6.1 31,607

Yedi Psikopat
2012 Komedi Makyaj 7.2 217,094
2011 Komedi Oyuncu 6.3 60,752

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 106,119

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 213,681

Son Ayin
2010 Dram Makyaj 5.6 45,132

Satılık Ruh
2010 Korku Makyaj 4.8 18,046

Aynalar 2
2010 Korku Makyaj
Oyuncu
4.9 11,046

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 759,475
2010 Animasyon Çeşitli 5.2 3,182
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.3 149

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 194,110

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.3 83,073

Deney
2009 Korku Makyaj 5.7 86,177

Kara Büyü
2009 Korku Özel Efekt
Çeşitli
6.6 173,880

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj 6.3 161,224

Son Durak 4 3D
2009 Korku Makyaj 5.2 86,394

Sihirli Taş
2009 Komedi Makyaj 4.8 6,068

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 255,684

Doğmamış
2009 Dram Makyaj 4.8 46,075

Süper Köpek
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.8 17,703

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Çeşitli 7.6 52,447

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt 6.1 2,667

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 184,550

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Makyaj 7.0 237,014

Otostopçu
2007 Aksiyon Makyaj 5.6 37,880
2006 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
7.1 269,615

Kürkler
2006 Korku Makyaj 6.5 2,867

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 90,221

Tepenin Gözleri
2006 Korku Makyaj 6.4 145,845

Yaşam Hakkı
2006 Korku Özel Efekt 5.6 2,890

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Makyaj 6.9 328,792
2005 Aksiyon Makyaj 7.9 264,560

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.2 85,630

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 706,477

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 180,568

Çatı Katı
2003 Komedi Çeşitli 5.9 50,983

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 179,592

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Makyaj 5.9 111,424

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 301,361

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 47,261
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.2 1,079

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 110,739

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Makyaj 5.5 96,383

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Makyaj 4.8 10,049

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Makyaj 7.0 93,972

Tılsım
1997 Fantastik Makyaj 5.8 17,467

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Çeşitli 5.5 79,873
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018