Giriş Kayıt
Alex Diaz

Alex Diaz


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Alex Diaz, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Zaman Makinası (2002), Kutsal Savaşçı (2011), Son Ayin (2010), Teksas Katliamı 3D (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 7.0 97,127

Yunus Masalı 2
2014 Dram Özel Efekt 6.4 7,336

Buraya Kadar
2013 Komedi Makyaj 6.6 354,587

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Makyaj 4.8 40,981
2013 Korku Makyaj 7.2 33,488

Manyak
2012 Korku Oyuncu 6.1 31,876

Yedi Psikopat
2012 Komedi Makyaj 7.2 219,301
2011 Komedi Oyuncu 6.3 61,526

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 106,824

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 214,959

Son Ayin
2010 Dram Makyaj 5.6 45,383

Satılık Ruh
2010 Korku Makyaj 4.8 18,149

Aynalar 2
2010 Korku Makyaj
Oyuncu
4.9 11,155

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 768,407
2010 Animasyon Çeşitli 5.2 3,269
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.4 150

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 196,306

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.3 84,501

Deney
2009 Korku Makyaj 5.7 86,706

Kara Büyü
2009 Korku Özel Efekt
Çeşitli
6.6 174,874

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj 6.3 161,963

Son Durak 4 3D
2009 Korku Makyaj 5.2 87,121

Sihirli Taş
2009 Komedi Makyaj 4.8 6,127

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 257,588

Doğmamış
2009 Dram Makyaj 4.8 46,322

Süper Köpek
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.8 17,868

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Çeşitli 7.6 52,757

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt 6.1 2,701

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 185,791

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Makyaj 7.0 239,108

Otostopçu
2007 Aksiyon Makyaj 5.6 38,057
2006 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
7.1 271,937

Kürkler
2006 Korku Makyaj 6.5 2,882

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 90,945

Tepenin Gözleri
2006 Korku Makyaj 6.4 146,788

Yaşam Hakkı
2006 Korku Özel Efekt 5.6 2,909

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Makyaj 6.9 333,150
2005 Aksiyon Makyaj 7.9 266,258

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.2 86,118

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 709,203

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 182,360

Çatı Katı
2003 Komedi Çeşitli 5.9 51,341

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 181,095

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Makyaj 5.9 111,887

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 305,661

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 47,573
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.2 1,086

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 111,223

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Makyaj 5.5 97,311

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Makyaj 4.8 10,138

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Makyaj 7.0 94,504

Tılsım
1997 Fantastik Makyaj 5.8 17,603

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Çeşitli 5.5 82,673
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019