Giriş Kayıt
Dustin Diamond

Dustin Diamond (42)


Oyuncu, Yapımcı

Dustin Neil Diamond, 07 Ocak 1977 San Jose, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Zil Çalınca (1989), Saved by the Bell: The College Years (1993), Saved by the Bell: Hawaiian Style (1992), Good Morning, Miss Bliss (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dustin Neil Diamond
Doğum Tarihi: 07 Ocak 1977
Doğum Yeri: San Jose, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Screech
Takma İsmi: Dirty Sanchez
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Korku Oyuncu 2.0 207
2015 38 Komedi Oyuncu 7.2 119
2014 37 Yapımcı 4.6 1,359
2014 37 Animasyon Oyuncu 7.1 80
2013 36 Suç Oyuncu 4.5 88

Paranormal Film
2013 36 Komedi 2.3 847
2012 35 Komedi Oyuncu 8.5 183
2012 35 Komedi Oyuncu 5.1 79
2010 33 Komedi Oyuncu 4.2 844
2010 33 Komedi Oyuncu 6.6 47

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 32 Komedi Oyuncu 4.8 40,660
2008 Reality-TV Oyuncu 6.5 148
2003 26 Komedi Oyuncu 5.6 12,986
2003 26 Komedi Oyuncu 4.5 4,388

Seni Koca Yalancı
2002 25 Macera Oyuncu 5.4 32,790
2002 25 Komedi Oyuncu 3.9 383
2001 24 Komedi Oyuncu 6.4 16,393
1993 Komedi Oyuncu 6.3 3,806
1992 15 Komedi Oyuncu 6.1 2,278

Zil Çalınca
1989 Komedi Oyuncu 7.1 28,875

Kızım Elden Gidiyor
1989 12 Komedi Oyuncu 5.3 3,670
1988 11 Komedi Oyuncu 4.7 846
1988 11 Macera Oyuncu 5.0 8,227
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,958
1987 Komedi Oyuncu 6.9 1,309
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019