Giriş Kayıt
Louis Diage

Louis Diage (74)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Louis Diage, 22 Temmuz 1905 Illinois, ABD doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü.

Tatlı Cadı (1964), Kanlı Hücum (1953), Saltanat Hırsı (1949), I Dream of Jeannie (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Louis Diage, 08 Ekim 1979 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1905
Ölüm Tarihi: 08 Ekim 1979
Doğum Yeri: Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Louis T. Diage | Lou Diage | Louis Diege
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,782
1965 Komedi Set Dekoratörü 7.5 10,793

Tatlı Cadı
1964 Komedi Set Dekoratörü 7.6 14,005
1963 Komedi Set Dekoratörü 7.8 8
1962 57 Komedi Set Dekoratörü 6.8 1,431
1961 56 Macera Set Dekoratörü 6.5 1,672

Güneşte Bir Leke
1961 56 Dram Set Dekoratörü 8.1 5,993

Belalı Gemi
1960 55 Komedi Set Dekoratörü 6.3 1,672
1960 55 Korku Set Dekoratörü 6.1 4,466
1960 55 Dram Set Dekoratörü 7.1 1,534
1959 54 Komedi Set Dekoratörü 6.6 2,015
1958 53 Komedi Set Dekoratörü 6.9 8,368
1958 53 Suç Set Dekoratörü 7.4 2,030
1957 52 Dram Set Dekoratörü 6.8 4,100
1957 52 Suç Set Dekoratörü 7.2 2,289
1957 Komedi Set Dekoratörü 8.3 130
1956 51 Komedi Set Dekoratörü 6.6 343
1956 51 Komedi Set Dekoratörü 7.6 1,297
1956 51 Western Set Dekoratörü 7.1 2,846

Şeytan Ruhlu Kadın
1955 50 Dram Set Dekoratörü 6.6 1,556
1955 50 Dram Set Dekoratörü 6.7 1,188
1955 50 Dram Set Dekoratörü 6.5 576

Öfkeli Adam
1955 50 Western Set Dekoratörü 7.0 2,016
1953 48 Dram Set Dekoratörü 6.0 1,191

Kanlı Hücum
1953 48 Dram Set Dekoratörü 6.9 12,978
1953 48 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 335
1952 47 Suç Set Dekoratörü 6.4 301
1951 46 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 714
1951 46 Suç Set Dekoratörü 6.7 418
1950 45 Dram Set Dekoratörü 6.4 763

Saltanat Hırsı
1949 44 Dram Set Dekoratörü 7.5 11,575
1949 44 Macera Set Dekoratörü 6.7 880
1949 44 Suç Set Dekoratörü 6.6 1,059
1948 43 Kara Film Set Dekoratörü 7.0 290
1947 42 Dram Set Dekoratörü 7.2 5,481
1946 41 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 1,357
1946 41 Dram Set Dekoratörü 6.5 186
1943 38 Dram Set Dekoratörü 6.3 1,690
1936 31 Dram Sanat Bölümü 3.8 7,110
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018