Giriş Kayıt
Domenic Di Rosa

Domenic Di Rosa (40)


Oyuncu

Domenico Mathieu, 31 Ocak 1979 Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

"Big Wolf on Campus" (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Domenico Mathieu
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1979
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Dom Di Rosa
Takma İsmi: Micky
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.4 1,852
2018 Suç Oyuncu 7.7 166
2013 Dram Oyuncu 7.7 74

Hattın Sonu
2007 28 Korku Oyuncu 6.0 4,297
2000 21 Dram Oyuncu 5.7 1,573
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019