Giriş Kayıt
Rossana Di Rocco

Rossana Di Rocco


Oyuncu

Rossana Di Rocco, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Rossana De Rocco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya
1966 Dram Oyuncu 6.3 4,286
1966 Komedi Oyuncu 6.6 185

Şahinler ve Serçeler
1966 Komedi Oyuncu 7.4 3,657
1965 Dram Oyuncu 7.5 303

Aziz Matyas'a Göre İncil
1964 Biyografi Oyuncu 7.8 9,470
1963 Komedi Oyuncu 7.1 1,346
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019