Giriş Kayıt
Sacha Dhawan

Sacha Dhawan (35)


Oyuncu

Sacha Dhawan, 01 Mayıs 1984 Bramhall, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Parçalanmış (2010), (2013) Dünya: Yeni Bir Başlangıç (2013), (2017) Iron Fist (2017), (2006) Tarih Öğrencileri (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1984
Doğum Yeri: Bramhall, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu    
2018 34 Dram Oyuncu 7.7 27
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 101,964
2015 31 Biyografi Oyuncu 6.7 23,323
2015 Komedi Oyuncu 7.2 454
2015 31 Komedi Oyuncu 7.1 12
2014 Aksiyon Oyuncu 8.4 41,261
2014 Dram Oyuncu 7.4 433
2013 29 Gizem Oyuncu 6.7 412
2013 Biyografi Oyuncu 8.3 6,007

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 29 Aksiyon Oyuncu 4.8 182,339
2013 Dram Oyuncu 8.4 35,800
2013 Dram Oyuncu 7.7 13,085
2012 Suç Oyuncu 8.6 22,145
2012 Dram Oyuncu 6.8 872
2012 Dram Oyuncu 8.2 4,010

Parçalanmış
2010 26 Korku Oyuncu 4.1 954
2010 Dram Oyuncu 5.8 1,186
2010 Komedi Oyuncu 7.5 11,455
2007 Suç Oyuncu 6.8 1,984

Tarih Öğrencileri
2006 22 Komedi Oyuncu 6.9 19,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019