Giriş Kayıt
Titus De Voogdt

Titus De Voogdt


Oyuncu

Titus De Voogdt, Ghent, Belçika doğumlu oyuncu.

Ölüm Kampı (2014), King of the Belgians (2016), Steve + Sky (2004), 22 Mayıs (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Ghent, Belçika
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,172
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,449
2016 Dram Oyuncu 6.7 3,607

Ölüm Kampı
2014 Macera Oyuncu 5.9 4,956
2014 Suç Oyuncu 8.2 17,163
2013 Suç Oyuncu 7.1 307

22 Mayıs
2010 Dram Oyuncu 6.0 695
2007 Dram Oyuncu 7.4 17,662

Küçük Tanrılar
2007 Dram Oyuncu 6.6 193
2004 Romantik Oyuncu 6.7 983
2003 Komedi Oyuncu 7.2 2,290
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019