Giriş Kayıt
Lisa Devlin

Lisa Devlin (60)


Sanat Bölümü

Lisa Devlin, 12 Ocak 1953 San Francisco, California, ABD doğumlu sanat bölümü.

Class Action (1991), Babam ve Ben (1994), İnsan Olmak (1994), Made in America (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Lisa Devlin, 16 Kasım 2013 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1953
Ölüm Tarihi: 16 Kasım 2013
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa M. Devlin
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dev Şeftali
1996 43 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 55,519

Babam ve Ben
1994 41 Komedi Sanat Bölümü 4.7 6,855

İnsan Olmak
1994 41 Komedi Sanat Bölümü 5.4 3,603

Müthiş Dadı
1993 40 Komedi Sanat Bölümü 7.0 215,994
1993 40 Komedi Sanat Bölümü 5.0 14,549
1991 38 Dram Sanat Bölümü 6.4 6,088
1989 36 Dram Sanat Bölümü 6.7 3,922
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019