Giriş Kayıt
Mukul Dev

Mukul Dev (47)


Oyuncu

Mukul Dev, 30 Kasım 1970 doğumlu oyuncu.

Creature (2014), Son of Sardaar (2012), R... Rajkumar (2013), War Chod Na Yaar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1970
Burcu: Yay
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.5 42
2018 Gerilim Oyuncu 6.1 254
2018 Gizem Oyuncu 4.2 55
2018 Oyuncu    
2016 46 Aksiyon Oyuncu 4.9 219
2015 45 Dram Oyuncu 7.3 359
2015 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 809
2015 45 Suç Oyuncu 7.2 476
2015 45 Romantik Oyuncu 5.7 116
2014 44 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,107
2014 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 14,960
2014 44 Aksiyon Oyuncu    
2013 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,574
2013 43 Komedi Oyuncu 5.5 831
2013 43 Dram Oyuncu 6.7 351
2013 43 Aksiyon Oyuncu
3.5 1,543
2012 42 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,800
2012 42 Komedi Oyuncu 4.4 361
2012 42 Aksiyon Oyuncu 3.8 263
2011 41 Aksiyon Oyuncu 3.5 175
2011 41 Komedi Oyuncu 4.3 45
2011 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,501
2010 40 Aksiyon Oyuncu 4.9 212
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,876
2009 39 Aksiyon Oyuncu 5.5 614
2008 38 Komedi Oyuncu 4.0 703
2008 38 Dram Oyuncu 6.3 448
2007 37 Komedi Oyuncu 5.6 364
2005 35 Komedi Oyuncu 5.9 534
1999 29 Aksiyon Oyuncu 5.4 511
1998 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 448
Dizi Altyazıları
Daredevil (6,115) Supernatural (4,811) Shameless (3,994) The Big Bang Theory (3,893) The Flash (2,714) Better Call Saul (2,343) A Discovery of Witches (2,249) Titans (1,890) Doctor Who (1,825) La Casa de Papel (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018