Giriş Kayıt
Dominique Desrochers

Dominique Desrochers


Sanat Yönetmeni, Kostüm Tasarımcısı

Dominique Desrochers, sanat yönetmeni, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 294
2010 Suç Sanat Yönetmeni 7.6 78
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 1,683
2005 Gerilim Sanat Yönetmeni 7.9 30
2002 Suç Sanat Yönetmeni 6.1 166
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 198
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 418
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019