Giriş Kayıt
Ben DeSousa

Ben DeSousa


Kameraman, Editör, Görüntü Yönetmeni

Ben DeSousa, kameraman, editör, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Ben DeSouza
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Bilim-Kurgu Kameraman 3.8 237
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 2.9 8,358
2006 Kısa Metraj Kameraman 6.8 24
2005 Korku Kameraman 2.6 1,178

Catalina’nın Emaneti
1999 Dram Editör 6.7 53
1992 Belgesel Editör 6.7 1,630
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018