Giriş Kayıt
Ben DeSousa

Ben DeSousa


Kameraman, Editör, Görüntü Yönetmeni

Ben DeSousa, kameraman, editör, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Ben DeSouza
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Bilim-Kurgu Kameraman 3.8 244
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 2.9 8,430
2006 Kısa Metraj Kameraman 6.8 24
2005 Korku Kameraman 2.6 1,187

Catalina’nın Emaneti
1999 Dram Editör 6.7 53
1992 Belgesel Editör 6.7 1,662
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019