Giriş Kayıt
Zooey Deschanel

Zooey Deschanel (39)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Zooey Claire Deschanel, 17 Ocak 1980 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

2009 yılının Eylül ayında Benjamin Gibbard ile evlendi. 3 yılın ardından 2012 yılının Aralık ayında boşandılar. 2015 yılının Haziran ayında Jacob Pechenik ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Aşkın (500) Günü (2009), Bay Evet (2008), New Girl (2011), Terabithia Köprüsü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Zooey Claire Deschanel
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1980
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Zo
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
9.4 (151 Oy)
  • Currently 188.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (155)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 1,409

Troller
2016 36 Animasyon Oyuncu 6.5 62,291
2015 35 Komedi Oyuncu 5.5 9,435
2015 35 Dram Oyuncu 5.3 1,574
2014 Oyuncu 6.5 396
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 856
2013 Oyuncu 6.9 328
2013 Komedi Oyuncu 8.4 139,551
2012 32 Oyuncu 6.4 230
2012 Oyuncu 6.9 253
2012 Oyuncu 7.2 604
2011 31 Oyuncu 5.6 124
2011 31 Belgesel Oyuncu 7.6 1,504

Ah Salak Kardeşim
2011 31 Komedi Oyuncu 6.4 80,319

Kafadar Prensler
2011 31 Macera Oyuncu 5.5 92,489
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Müzik
7.7 168,706
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,573

Aşkın (500) Günü
2009 29 Komedi Oyuncu 7.7 436,995
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,653

Bay Evet
2008 28 Komedi Oyuncu 6.8 308,166

Dönence
2008 28 Komedi Oyuncu 6.1 9,131

Mistik Olay
2008 28 Dram Oyuncu 5.0 185,007
2007 Macera Oyuncu 7.2 12,489

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 27 Biyografi Oyuncu 7.5 155,777

Neşeli Dalgalar
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.7 61,896
2007 Oyuncu 6.8 38,354

Terabithia Köprüsü
2007 27 Macera Oyuncu 7.2 130,227
2007 27 Komedi Oyuncu 6.0 3,268

Açıkgöz
2007 27 Komedi Oyuncu 6.7 4,884
2007 27 Komedi Oyuncu 6.5 1,814

Düş Yakamızdan
2006 26 Komedi Oyuncu 5.6 66,554
2006 26 Komedi Oyuncu 5.6 2,391
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 1,074

Babamın Mektupları
2005 25 Komedi Oyuncu 6.4 7,821

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 25 Macera Oyuncu 6.8 176,302
2005 Komedi Oyuncu 8.0 96,544
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 105,089
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,807
2004 24 Komedi Oyuncu 6.6 8,186
2003 23 Komedi Oyuncu 6.9 189,635
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,448
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,090
2003 23 Dram Oyuncu 6.9 9,944

Yeni Öğrenci
2002 22 Komedi Oyuncu 5.9 31,709

Belanın Böylesi
2002 22 Komedi Oyuncu 6.5 18,975

Terkediş
2002 22 Dram Oyuncu 4.9 8,734

İyi Bir Kız
2002 22 Komedi Oyuncu 6.4 41,180
2001 21 Dram Oyuncu 7.4 8,886

Şöhrete Bir Adım
2000 20 Dram Oyuncu 7.9 233,252
1999 19 Komedi Oyuncu 6.9 8,488
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,887
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,587

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 328,864
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,774
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019