Giriş Kayıt
Andie Derrick

Andie Derrick


Sesler

Andie Derrick, sesler.

Zoraki Kral (2010), Zombilerin Şafağı (2004), Çizgili Pijamalı Çocuk (2008), Soğuk Dağ (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andie Derick | Andi Derrick | Andy Derrick | Andi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.6 7,384
2017 Dram Sesler 7.1 3,100
2017 Aksiyon Sesler 6.6 1,397
2017 Dram Sesler 7.4 1,904
2016 Dram Sesler 7.3 2,549
2016 Dram Sesler 8.3 2,637
2015 Dram Sesler 7.8 1,972
2015 Macera Sesler 5.0 1,814
2015 Dram Sesler 6.1 722
2015 Dram Sesler 7.8 8,714

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 Dram Sesler 4.9 23,590
2014 Müzikal Sesler 7.6 163
2014 Dram Sesler 8.4 833
2014 Aksiyon Sesler 6.6 3,042

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.5 2,451
2013 Suç Sesler 8.8 145,991

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 9,991

Herkes Bir Gün Ölecek
2013 Dram Sesler 7.0 175

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 15,819
2012 Dram Sesler    
2012 Dram Sesler 7.2 2,188
2012 Animasyon Sesler 7.0 85,182

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sesler 6.2 221,326

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 Aile Sesler 4.6 397
2011 Dram Sesler    

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sesler 8.1 654,138
2011 Dram Sesler    

Kimliksiz
2011 Aksiyon Sesler 6.9 228,790
2011 Dram Sesler 7.6 5,682
2010 Aksiyon Sesler 8.3 25,316

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 569,580

Tost
2010 Biyografi Sesler    

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sesler 7.7 395,767
2010 Komedi Sesler 7.6 5,426
2010 Komedi Sesler 6.9 17,995

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Sesler 4.4 2,614

Gezegen 51
2009 Animasyon Sesler 6.1 45,693

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 167,675
2009 Biyografi Sesler 6.3 154

Korku
2009 Dram Sesler 5.7 10,341
2009 Dram Sesler 6.5 4,284

Çatlaklar
2009 Dram Sesler 6.7 16,382

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sesler 7.6 388,817

Düşes
2008 Biyografi Sesler 6.9 69,724

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 231,027

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 Dram Sesler 7.8 159,833

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sesler 6.7 93,228

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Sesler 6.6 136,056

Brüj'da
2008 Komedi Sesler 7.9 348,363

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sesler 6.4 20,537

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 218,785

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 232,051

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Sesler 5.5 6,712

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Sesler 7.9 406,137

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 25,621

Skandal
2006 Dram Sesler 7.4 69,346

Son Umut
2006 Dram Sesler 7.9 409,076

Alacakaranlık
2006 Dram Sesler 6.0 11,421
2006 Animasyon Sesler 6.1 6,002
2005 Aksiyon Sesler 8.2 914,835

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 220,128

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sesler 7.7 457,518

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Sesler 6.7 370,107

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sesler 8.3 1,138,695
2005 Macera Sesler 5.4 390

Hemşire
2004 Suç Sesler 7.7 21,530

Otel Ruanda
2004 Dram Sesler 8.1 302,898
2004 Komedi Sesler 6.2 46,602

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sesler 7.7 187,011

Travma
2004 Dram Sesler 4.8 2,942

Sahne Güzeli
2004 Dram Sesler 7.2 8,837
2004 Gizem Sesler 3.3 1,212
2004 Komedi Sesler 6.3 55,485

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 30,867

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.9 456,751
2004 Dram Sesler 6.9 299
2004 Komedi Sesler 5.6 4,152

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Sesler 7.9 449,359

Mavi Kelebek
2004 Dram Sesler 6.3 1,352

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Sesler 7.2 95,609

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Sesler 6.5 68,732

Soğuk Dağ
2003 Dram Sesler 7.2 128,617
2003 Dram Sesler 3.8 920
2003 Komedi Sesler 6.2 447
2003 Aksiyon Sesler 7.2 7,100

Kod 46
2003 Dram Sesler 6.2 18,969
2003 Komedi Sesler 5.5 3,614

Zor Seçim
2003 Komedi Sesler 5.4 5,658

Mavi Öpücük
2003 Dram Sesler 6.9 7,455

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Sesler 7.4 29,441

Toplantı
2002 Korku Sesler 5.7 6,859

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sesler 7.4 461,100
2002 Dram Sesler 7.0 2,239

Köpek Askerler
2002 Aksiyon Sesler 6.8 49,364

Yasak Bölge
2002 Macera Sesler 6.5 1,015
2001 Dram Sesler 7.3 71,136
2001 Macera Sesler 4.8 1,391
2001 Komedi Sesler 7.0 2,214
2001 Komedi Sesler 6.8 1,066

Katil Asansör
2001 Aksiyon Sesler 4.5 3,360
2001 Dram Sesler    

Sirk
2000 Suç Sesler 5.8 1,979
2000 Gerilim Sesler 6.3 610

Suç Peşinde
2000 Gerilim Sesler 6.0 668
2000 Suç Sesler 6.8 11,925
2000 Komedi Sesler 5.7 5,007
2000 Komedi Sesler 6.7 1,637
2000 Komedi Sesler 5.5 11,086
2000 Biyografi Sesler 6.6 707

Amsterdam’da Korku
1999 Aksiyon Sesler 4.9 2,194
1999 Dram Sesler 5.9 437
1999 Komedi Sesler 7.1 19,093

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Sesler 6.9 13,986
1999 Sesler 5.2 185
1996 Suç Sesler 7.8 3,977

Elveda Las Vegas
1995 Dram Sesler 7.5 102,908
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018