Giriş Kayıt
Andie Derrick

Andie Derrick


Sesler

Andie Derrick, sesler.

Zoraki Kral (2010), Zombilerin Şafağı (2004), Çizgili Pijamalı Çocuk (2008), Soğuk Dağ (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andie Derick | Andi Derrick | Andy Derrick | Andi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.6 7,721
2017 Dram Sesler 6.7 6,989
2017 Aksiyon Sesler 6.6 2,207
2017 Dram Sesler 7.4 1,969
2016 Dram Sesler 7.3 2,755
2016 Dram Sesler 7.2 1,237
2015 Dram Sesler 7.7 6,265
2015 Macera Sesler 5.2 2,799
2015 Dram Sesler 6.2 848
2015 Dram Sesler 7.8 9,173

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 Dram Sesler 4.9 23,856
2014 Müzikal Sesler 7.6 278
2014 Dram Sesler 8.3 1,142
2014 Aksiyon Sesler 6.6 4,753

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.6 2,770
2013 Suç Sesler 8.8 155,202

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 10,311

Herkes Bir Gün Ölecek
2013 Dram Sesler 6.9 257

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 16,161
2012 Dram Sesler 6.7 555
2012 Dram Sesler 7.2 2,528
2012 Animasyon Sesler 7.0 86,010

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sesler 6.2 222,843

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 Aile Sesler 4.7 444
2011 Dram Sesler 6.5 66

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sesler 8.1 661,436
2011 Dram Sesler 6.9 12,917

Kimliksiz
2011 Aksiyon Sesler 6.9 229,986
2011 Dram Sesler 7.6 6,487
2010 Aksiyon Sesler 8.3 25,527

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 574,219

Tost
2010 Biyografi Sesler 6.7 8,290

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sesler 7.7 400,808
2010 Komedi Sesler 7.6 6,154
2010 Komedi Sesler 6.9 18,817

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Sesler 4.4 2,871

Gezegen 51
2009 Animasyon Sesler 6.1 45,974

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 169,550
2009 Biyografi Sesler 6.3 186

Korku
2009 Dram Sesler 5.7 11,038
2009 Dram Sesler 6.5 4,796

Çatlaklar
2009 Dram Sesler 6.7 17,567

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sesler 7.6 393,752

Düşes
2008 Biyografi Sesler 6.9 70,270

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 232,524

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 Dram Sesler 7.8 161,575

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sesler 6.7 93,806

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Sesler 6.6 136,610

Brüj'da
2008 Komedi Sesler 7.9 351,186

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sesler 6.4 20,852

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 220,893

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 233,703

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Sesler 5.4 6,979

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Sesler 7.9 410,210

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 25,995

Skandal
2006 Dram Sesler 7.4 69,740

Son Umut
2006 Dram Sesler 7.9 412,649

Alacakaranlık
2006 Dram Sesler 6.0 12,248
2006 Animasyon Sesler 6.1 6,269
2005 Aksiyon Sesler 8.2 922,453

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 222,513

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sesler 7.7 462,733

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Sesler 6.7 373,431

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sesler 8.3 1,148,675
2005 Macera Sesler 5.4 427

Hemşire
2004 Suç Sesler 7.7 21,926

Otel Ruanda
2004 Dram Sesler 8.1 304,997
2004 Komedi Sesler 6.2 47,346

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sesler 7.7 187,843

Travma
2004 Dram Sesler 4.8 3,091

Sahne Güzeli
2004 Dram Sesler 7.2 9,387
2004 Gizem Sesler 3.4 1,275
2004 Komedi Sesler 6.3 55,780

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 32,259

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.9 462,319
2004 Dram Sesler 6.7 319
2004 Komedi Sesler 5.6 4,323

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Sesler 7.9 453,181

Mavi Kelebek
2004 Dram Sesler 6.3 1,418

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Sesler 7.2 96,575

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Sesler 6.5 69,189

Soğuk Dağ
2003 Dram Sesler 7.2 129,261
2003 Dram Sesler 3.9 959
2003 Komedi Sesler 6.1 470
2003 Aksiyon Sesler 7.2 7,699

Kod 46
2003 Dram Sesler 6.2 19,145
2003 Komedi Sesler 5.5 3,751

Zor Seçim
2003 Komedi Sesler 5.4 6,139

Mavi Öpücük
2003 Dram Sesler 6.8 7,877

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Sesler 7.4 29,639

Toplantı
2002 Korku Sesler 5.7 7,151

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sesler 7.4 466,525
2002 Dram Sesler 7.0 2,416

Köpek Askerler
2002 Aksiyon Sesler 6.8 49,714

Yasak Bölge
2002 Macera Sesler 6.5 1,079
2001 Dram Sesler 7.3 71,531
2001 Macera Sesler 4.8 1,439
2001 Komedi Sesler 7.0 2,301
2001 Komedi Sesler 6.7 1,113

Katil Asansör
2001 Aksiyon Sesler 4.5 3,540
2001 Dram Sesler 6.4 760

Sirk
2000 Suç Sesler 5.7 2,081
2000 Gerilim Sesler 6.3 610

Suç Peşinde
2000 Gerilim Sesler 5.9 728
2000 Suç Sesler 6.8 12,046
2000 Komedi Sesler 5.7 5,285
2000 Komedi Sesler 6.7 1,715
2000 Komedi Sesler 5.5 11,182
2000 Biyografi Sesler 6.6 747

Amsterdam’da Korku
1999 Aksiyon Sesler 4.9 2,302
1999 Dram Sesler 5.9 464
1999 Komedi Sesler 7.1 19,265

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Sesler 6.9 14,082
1999 Sesler 5.2 200
1996 Suç Sesler 7.8 4,033

Elveda Las Vegas
1995 Dram Sesler 7.5 103,884
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018