Giriş Kayıt
Andie Derrick

Andie Derrick


Sesler

Andie Derrick, sesler.

Zoraki Kral (2010), Zombilerin Şafağı (2004), Çizgili Pijamalı Çocuk (2008), Soğuk Dağ (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andie Derick | Andi Derrick | Andy Derrick | Andi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.6 8,106
2017 Dram Sesler 6.7 7,268
2017 Aksiyon Sesler 6.6 2,305
2017 Dram Sesler 7.4 2,011
2016 Dram Sesler 7.3 2,799
2016 Dram Sesler 7.1 1,304
2015 Dram Sesler 7.7 6,548
2015 Macera Sesler 5.2 2,841
2015 Dram Sesler 6.2 858
2015 Dram Sesler 7.8 9,784

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 Dram Sesler 4.9 24,131
2014 Müzikal Sesler 7.6 282
2014 Dram Sesler 8.3 1,155
2014 Aksiyon Sesler 6.6 4,874

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.6 2,815
2013 Suç Sesler 8.8 170,960

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 10,438

Herkes Bir Gün Ölecek
2013 Dram Sesler 6.9 257

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 16,631
2012 Dram Sesler 6.7 573
2012 Dram Sesler 7.2 2,562
2012 Animasyon Sesler 7.0 87,402

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sesler 6.2 225,447

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 Aile Sesler 4.7 446
2011 Dram Sesler 6.5 67

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sesler 8.1 673,875
2011 Dram Sesler 6.9 13,156

Kimliksiz
2011 Aksiyon Sesler 6.9 232,085
2011 Dram Sesler 7.6 6,558
2010 Aksiyon Sesler 8.3 25,807

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 581,735

Tost
2010 Biyografi Sesler 6.6 8,393

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sesler 7.7 411,968
2010 Komedi Sesler 7.6 6,226
2010 Komedi Sesler 6.9 18,920

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Sesler 4.3 3,027

Gezegen 51
2009 Animasyon Sesler 6.1 46,484

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 172,368
2009 Biyografi Sesler 6.2 188

Korku
2009 Dram Sesler 5.7 11,138
2009 Dram Sesler 6.4 4,846

Çatlaklar
2009 Dram Sesler 6.7 17,755

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sesler 7.6 405,080

Düşes
2008 Biyografi Sesler 6.9 71,245

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 235,184

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 Dram Sesler 7.8 164,687

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sesler 6.7 94,801

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Sesler 6.6 137,454

Brüj'da
2008 Komedi Sesler 7.9 355,159

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sesler 6.4 21,010

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 223,671

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 236,068

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Sesler 5.4 7,025

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Sesler 7.9 415,991

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 26,259

Skandal
2006 Dram Sesler 7.4 70,237

Son Umut
2006 Dram Sesler 7.9 420,843

Alacakaranlık
2006 Dram Sesler 6.0 12,490
2006 Animasyon Sesler 6.0 6,319
2005 Aksiyon Sesler 8.2 934,457

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 225,834

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sesler 7.7 474,660

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Sesler 6.7 380,384

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sesler 8.3 1,165,146
2005 Macera Sesler 5.4 429

Hemşire
2004 Suç Sesler 7.7 22,181

Otel Ruanda
2004 Dram Sesler 8.1 308,157
2004 Komedi Sesler 6.2 47,689

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sesler 7.7 189,208

Travma
2004 Dram Sesler 4.8 3,123

Sahne Güzeli
2004 Dram Sesler 7.2 9,482
2004 Gizem Sesler 3.4 1,287
2004 Komedi Sesler 6.3 56,111

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 32,523

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.9 474,886
2004 Dram Sesler 6.7 321
2004 Komedi Sesler 5.6 4,362

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Sesler 7.9 459,928

Mavi Kelebek
2004 Dram Sesler 6.3 1,425

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Sesler 7.2 98,278

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Sesler 6.5 70,429

Soğuk Dağ
2003 Dram Sesler 7.2 130,364
2003 Dram Sesler 3.9 966
2003 Komedi Sesler 6.1 475
2003 Aksiyon Sesler 7.2 7,753

Kod 46
2003 Dram Sesler 6.2 19,233
2003 Komedi Sesler 5.5 3,786

Zor Seçim
2003 Komedi Sesler 5.4 6,219

Mavi Öpücük
2003 Dram Sesler 6.8 7,941

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Sesler 7.4 29,968

Toplantı
2002 Korku Sesler 5.7 7,223

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sesler 7.4 478,840
2002 Dram Sesler 7.0 2,431

Köpek Askerler
2002 Aksiyon Sesler 6.8 50,424

Yasak Bölge
2002 Macera Sesler 6.5 1,084
2001 Dram Sesler 7.3 72,300
2001 Macera Sesler 4.8 1,465
2001 Komedi Sesler 7.0 2,335
2001 Komedi Sesler 6.8 1,117

Katil Asansör
2001 Aksiyon Sesler 4.5 3,622
2001 Dram Sesler 6.4 762

Sirk
2000 Suç Sesler 5.7 2,109
2000 Gerilim Sesler 6.3 660

Suç Peşinde
2000 Gerilim Sesler 5.9 729
2000 Suç Sesler 6.8 12,199
2000 Komedi Sesler 5.7 5,345
2000 Komedi Sesler 6.7 1,729
2000 Komedi Sesler 5.5 11,356
2000 Biyografi Sesler 6.6 750

Amsterdam’da Korku
1999 Aksiyon Sesler 4.9 2,333
1999 Dram Sesler 5.8 468
1999 Komedi Sesler 7.1 19,543

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Sesler 6.9 14,229
1999 Sesler 5.2 201
1996 Suç Sesler 7.8 4,211

Elveda Las Vegas
1995 Dram Sesler 7.5 105,027
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019