Giriş Kayıt
Thérèse DePrez

Thérèse DePrez


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Thérèse DePrez, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu.

Siyah Kuğu (2010), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Sensiz Olmaz (2000), Kirli Para (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Therese DePrez | Therèsé DePrez | Thèrése DePrez |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 128,572

Kardeşim İçin
2013 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 96,587

Lanetli Kan
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 95,489

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 103,859

Siyah Kuğu
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 628,625

Jack'in Kayık Gezisi
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 7,564

Uluma
2010 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.8 11,909

Dövüş
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.6 30,214

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Yapım Tasarımcısı 6.7 56,961
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 7,126

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 39,341

Arayış
2006 Gizem Yapım Tasarımcısı 4.8 10,999
2006 Komedi 5.2 309

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 Komedi 7.3 33,171

Karanlık Su
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 55,718

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 14,475

Görkemli Hayatım
2003 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.5 44,929
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 2.8 4,794

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 184,133
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
7.8 28,851

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 155,835
1999 Suç Yapım Tasarımcısı 6.6 33,484

Korkunç Politika
1999 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 75,448

Mutluluk (I)
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 61,412
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 1,831

Sonuna Kadar
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 1,728
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.6 5,932
1996 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 4,872

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 14,502

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 12,700
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,429

Sıradan Erkekler
1992 Macera Sanat Yönetmeni 7.2 3,710
1992 Korku Sanat Yönetmeni 5.9 575
1992 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.8 1,436
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018