Giriş Kayıt
Thérèse DePrez

Thérèse DePrez


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Thérèse DePrez, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu.

Siyah Kuğu (2010), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Sensiz Olmaz (2000), Kirli Para (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Therese DePrez | Therèsé DePrez | Thèrése DePrez |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 129,868

Kardeşim İçin
2013 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 97,391

Lanetli Kan
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 96,061

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 104,283

Siyah Kuğu
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 635,133

Jack'in Kayık Gezisi
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 7,603

Uluma
2010 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.8 11,979

Dövüş
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.6 30,355

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Yapım Tasarımcısı 6.7 57,302
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 7,162

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 39,670

Arayış
2006 Gizem Yapım Tasarımcısı 4.8 11,048
2006 Komedi 5.2 309

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 Komedi 7.3 33,267

Karanlık Su
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 56,224

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 14,560

Görkemli Hayatım
2003 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.5 45,136
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 2.8 4,843

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 186,565
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
7.8 29,021

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 156,634
1999 Suç Yapım Tasarımcısı 6.6 33,653

Korkunç Politika
1999 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 75,841

Mutluluk (I)
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 61,829
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 1,843

Sonuna Kadar
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 1,739
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.6 5,964
1996 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 4,935

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 14,646

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 12,833
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,440

Sıradan Erkekler
1992 Macera Sanat Yönetmeni 7.2 3,732
1992 Korku Sanat Yönetmeni 5.9 577
1992 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.8 1,442
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019