Giriş Kayıt
Steven DePaul

Steven DePaul


Yönetmen, Müzisyen, Yapımcı

Steven DePaul, yönetmen, müzisyen, yapımcı.

The Unit (2006), NYPD Blue (1993), Shades of Blue (2016), The Village (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven De Paul
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yönetmen 7.5 1,538
2017 Dram Yönetmen 8.3 46,098
2016 Suç Yönetmen 7.0 8,998
2011 Dram Yönetmen 7.8 102,815
2010 Aksiyon Yönetmen 7.4 61,739
2009 Suç Yönetmen 6.7 44,957
2007 Suç Yönetmen 6.5 1,327
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 18,840
2005 Komedi Yönetmen 7.9 130,375
2005 Suç Yönetmen 7.7 548
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 41,426

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,755
1993 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 10,658
1990 Dram Müzik 4.3 441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019