Giriş Kayıt
Tim Dennison

Tim Dennison


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Tim Dennison, yapımcı, yönetmen asistanı.

A Dark Song (2016), Evil Aliens (2005), The Hoarder (2015), The Wipers Times (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 5.6 772

Hayalet Hikâyeleri
2017 Dram Yapımcı 6.4 16,445
2017 Dram Yapımcı 6.5 350
2017 Animasyon Yapımcı 7.8 34,250
2016 Dram Yapımcı 6.1 9,971
2016 Dram Yapımcı 4.9 544
2016 Aksiyon Yapımcı 7.0 249
2015 Korku Yapımcı 4.6 1,753
2013 Gerilim Yapımcı 4.5 178
2013 Savaş Yapımcı 7.1 932
2011 Kısa Metraj 7.5 48
2011 Aksiyon Yapımcı 4.8 34,755

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Yapımcı 5.2 24,741
2005 Komedi Yapımcı 5.4 5,339
1999 Korku Yapımcı 5.0 1,111
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,128

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 56,858

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 Komedi Çeşitli 6.9 12,496
1985 Dram Çeşitli 7.3 1,729
1985 Biyografi Çeşitli 6.8 2,174
1985 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 1,255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018