Giriş Kayıt
Tim Dennison

Tim Dennison


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Tim Dennison, yapımcı, yönetmen asistanı.

A Dark Song (2016), Evil Aliens (2005), The Wipers Times (2013), The Hoarder (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    

Hayalet Hikâyeleri
2017 Dram Yapımcı 6.4 13,305
2017 Dram Yapımcı    
2017 Animasyon Yapımcı 7.8 32,459
2016 Dram Yapımcı 6.1 9,440
2016 Dram Yapımcı 4.8 525
2016 Aksiyon Yapımcı    
2015 Korku Yapımcı 4.5 1,289
2013 Gerilim Yapımcı 4.4 172
2013 Savaş Yapımcı 7.1 846
2011 Kısa Metraj 7.5 44
2011 Aksiyon Yapımcı 4.8 31,887

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Yapımcı 5.2 23,794
2005 Komedi Yapımcı 5.4 5,094
1999 Korku Yapımcı 4.9 1,031
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 954

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 56,371

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 Komedi Çeşitli 6.9 12,094
1985 Dram Çeşitli 7.3 1,190
1985 Biyografi Çeşitli 6.8 1,934
1985 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 1,116
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018