Giriş Kayıt
Kate Dennis

Kate Dennis


Yönetmen, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Kate Dennis, yönetmen, kameraman, yönetmen asistanı.

The Handmaid's Tale (2017), The Tick (2017), Secrets and Lies (2015), Offspring (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 6.3 522
2018 Aksiyon Yönetmen 7.2 8,129
2018 Dram Yönetmen 6.9 791
2018 Komedi Yönetmen 4.3 612

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2017 Aksiyon Yönetmen 7.4 10,202
2017 Dram Yönetmen 8.6 86,716
2015 Suç Yönetmen 7.7 9,648
2014 Dram Yönetmen 7.1 132
2014 Dram Yönetmen 8.1 16,831
2014 Dram Yönetmen 7.6 1,320
2013 Macera Yönetmen 7.4 54,203
2013 Dram Yönetmen 8.1 283
2012 Suç Yönetmen 8.4 9,946
2012 Komedi Yönetmen 7.4 25,958
2011 Komedi Yönetmen 8.6 307,100
2010 Komedi Yönetmen 8.7 3,996
2010 Komedi Yönetmen 8.2 2,553
2005 Dram Yönetmen    
2004 Dram Yönetmen 8.5 667

Acemi Askerler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 21,743
2001 Dram Senarist 5.2 473
1997 Dram Çeşitli 5.9 9,915

Devrim Çocukları
1996 Komedi Çeşitli 6.3 2,084
1995 Macera Çeşitli 6.8 104,761

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 22,578

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi Çeşitli 7.5 41,470
1994 Aksiyon Çeşitli 7.3 57

Dağcı
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 106,945
1991 Dram Kameraman 6.8 2,675
Film Altyazıları
Upgrade (7,245) Deadpool 2 (6,711) Avengers: Infinity War (3,539) Skyscraper (3,257) Tag (2,868) Adrift (2,466) Down a Dark Hall (2,044) The Endless (1,151) Hereditary (1,034) Ah-ga-ssi (896)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018