Giriş Kayıt
Fred Dennis

Fred Dennis


Oyuncu

The Bronx, New York, USA, The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: The Bronx, New York, USA
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Oyuncu 7.3 50

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu 5.2 1,787
1981 Suç Oyuncu 6.4 5,545

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Oyuncu 8.2 274,674
1971 Western Oyuncu 6.1 866
Film Altyazıları
Upgrade (7,245) Deadpool 2 (6,711) Avengers: Infinity War (3,539) Skyscraper (3,257) Tag (2,868) Adrift (2,466) Down a Dark Hall (2,044) The Endless (1,151) Hereditary (1,034) Ah-ga-ssi (896)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018