Giriş Kayıt
David Denney

David Denney


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

David Denney, oyuncu, yapımcı, senarist.

Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı 5.9 2,181
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 2,183
1995 Dram Oyuncu 7.4 1,547
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,529
1989 Komedi Oyuncu 6.0 736
1988 Korku Oyuncu 4.8 313
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019