Giriş Kayıt
Brenda Denmark

Brenda Denmark


Oyuncu

Brenda Denmark, oyuncu.

Keane (2004), Walking and Talking (1996), (1999) Onaltıncı Raund (1999), (1999) Little Bill (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brenda Thomas Denmark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 5.9 45
2004 Dram Oyuncu 6.9 5,047

Babalar Ve Oğulları
2003 Komedi Oyuncu 5.6 4,375
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,381

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi Oyuncu 6.4 47,396
2000 Dram Oyuncu 6.7 17,239
1999 Animasyon Oyuncu 6.6 1,446

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Oyuncu 7.6 84,717
1999 Suç Oyuncu 6.2 5,224
1998 Dram Oyuncu 6.8 1,182
1996 Komedi Oyuncu 6.8 2,861
1995 Dram Oyuncu 5.6 644

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.8 4,146
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,401
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018