Giriş Kayıt
Ümit Deniz

Ümit Deniz


Senarist, Oyuncu

Ümit Deniz, Istanbul, Türkiye doğumlu senarist, oyuncu.

Drakula Istanbul'da (1953) yapımıyla biliniyor.

Ümit Deniz, 14 Mayıs 1975 tarihinde (5 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 14 Mayıs 1975
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Macera Senarist 5.6 32
1963 Macera Senarist    
1961 Macera Senarist    
1960 Macera Senarist    
1953 Dram Oyuncu    
1953 Fantastik Senarist 6.8 337
1948 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019