Giriş Kayıt
Tony Denison

Tony Denison (69)


Oyuncu

Anthony John Sarrero, 20 Eylül 1949 Harlem, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Jennifer Evans ile evlendi.

Büyük Suçlar Şubesi (2012), Men of War (1994), Playmakers (2003), Full Eclipse (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anthony John Sarrero
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1949
Doğum Yeri: Harlem, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: A.J. Denison | Anthony John Denison | Anthony Deni
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 69 Biyografi Oyuncu 5.0 36
2015 66 Korku Oyuncu 5.2 1,216
2014 65 Dram Oyuncu 4.4 2,649
2013 Komedi Oyuncu 5.9 42
2012 63 Dram Oyuncu 6.1 137

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,695
2011 62 Aksiyon Oyuncu 4.2 245
2011 62 Dram Oyuncu 5.2 956
2008 59 Aksiyon Oyuncu 4.8 524
2006 57 Suç Oyuncu 5.5 5,420

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 428,493
2005 Suç Oyuncu 7.6 21,056
2005 56 Korku Oyuncu 2.7 319

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Oyuncu 4.6 6,297
2003 Suç Oyuncu 8.5 1,186

Papi'nin Peşinde
2003 54 Komedi Oyuncu 4.8 3,751
2003 54 Gerilim Oyuncu 4.5 185
2002 53 Komedi Oyuncu 6.7 1,546
2001 52 Aksiyon Oyuncu 3.9 834
1997 48 Aksiyon Oyuncu 5.0 189

Rüyanın Bedeli
1996 47 Aksiyon Oyuncu 5.7 111
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,073
1994 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,531
1993 44 Suç Oyuncu 5.4 1,300
1993 44 Suç Oyuncu 5.6 1,505
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,785

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 10,044
1992 43 Gerilim Oyuncu 5.4 90
1992 43 Suç Oyuncu 5.1 575
1991 42 Suç Oyuncu 7.4 1,989
1988 39 Dram Oyuncu 5.8 329

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,799
1986 Suç Oyuncu 8.4 2,192
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (361,586) Chernobyl (15,590) The Big Bang Theory (6,046) Killing Eve (2,461) Vikings (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,245) The 100 (1,117) The Flash (1,061) Shingeki no kyojin (1,047) The Blacklist (1,030)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019