Giriş Kayıt
Emmanuel Demorgon

Emmanuel Demorgon


Kameraman

Emmanuel Demorgon, kameraman.

Tanrılar ve İnsanlar (2010), Mathieu İçin (2005), L'avocat de la terreur (2007), Yıldırım Aşkı (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Emmanuel de Morgon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 4.9 161

Güle Güle Sarışın
2012 Komedi Kameraman 5.1 560

Tanrılar ve İnsanlar
2010 Dram Kameraman 7.2 13,797
2010 Belgesel Kameraman 6.8 917
2010 Dram Kameraman 5.3 183
2009 Dram Kameraman 6.2 939
2008 Dram Kameraman 6.2 57
2007 Belgesel Kameraman 7.2 1,397
2006 Komedi Kameraman 6.0 108

Mathieu İçin
2005 Suç Kameraman 7.0 2,167
2004 Dram Kameraman 7.4 210
2003 Dram Kameraman 6.4 577
1997 Suç Kameraman 6.7 732
1995 Aksiyon Kameraman 5.8 2,705
1991 Dram Kameraman 6.4 338

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Kameraman 7.4 1,354

Komşu Kadın
1981 Dram Kameraman 7.4 6,012
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018