Giriş Kayıt
Emmanuel Demorgon

Emmanuel Demorgon


Kameraman

Emmanuel Demorgon, kameraman.

Tanrılar ve İnsanlar (2010), Mathieu İçin (2005), L'avocat de la terreur (2007), Yıldırım Aşkı (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Emmanuel de Morgon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 5.1 156

Güle Güle Sarışın
2012 Komedi Kameraman 5.1 554

Tanrılar ve İnsanlar
2010 Dram Kameraman 7.2 13,704
2010 Belgesel Kameraman 6.8 916
2010 Dram Kameraman 5.3 179
2009 Dram Kameraman 6.2 932
2008 Dram Kameraman 6.3 55
2007 Belgesel Kameraman 7.2 1,390
2006 Komedi Kameraman 6.0 108

Mathieu İçin
2005 Suç Kameraman 7.0 2,152
2004 Dram Kameraman 7.4 206
2003 Dram Kameraman 6.4 577
1997 Suç Kameraman 6.7 727
1995 Aksiyon Kameraman 5.8 2,672
1991 Dram Kameraman 6.4 331

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Kameraman 7.4 1,344

Komşu Kadın
1981 Dram Kameraman 7.4 5,962
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018