Giriş Kayıt
Pascal Demolon

Pascal Demolon


Oyuncu

Pascal Demolon, oyuncu.

Elle l'adore (2014), Radyo Yıldızları (2012), Lulu femme nue (2013), L'ex de ma vie (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.1 100
2017 Komedi Oyuncu 5.4 451
2017 Suç Oyuncu 7.5 6,296
2017 Komedi Oyuncu 5.0 185
2017 Komedi Oyuncu 5.5 1,334
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 10
2016 Oyuncu 6.3 2,098
2015 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 7
2015 Komedi Oyuncu 6.2 457
2015 Dram Oyuncu 5.8 451

Asteriks: Tanrılar Sitesi
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 9,241
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 12
2014 Oyuncu 6.2 404
2014 Oyuncu 4.4 504
2014 Komedi Oyuncu 6.4 1,422
2014 Komedi Oyuncu 5.5 737
2014 Komedi Oyuncu 5.0 97
2014 Komedi Oyuncu 4.7 582

Aşk ve Terapi
2014 Komedi Oyuncu 5.4 1,753
2013 Oyuncu 6.5 536

Paris Pahasına
2013 Komedi Oyuncu 5.7 1,603
2013 Dram Oyuncu 6.2 236
2013 Oyuncu 5.9 140
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 992

Radyo Yıldızları
2012 Komedi Oyuncu 6.0 1,219
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Oyuncu 6.8 38
2011 Oyuncu 6.0 162
2010 Komedi Oyuncu 6.4 540
2010 Komedi Oyuncu 6.1 1,823
2009 Dram Oyuncu 8.4 755
2009 Suç Oyuncu 8.0 3,142

Seni O Kadar Çok Sevdim ki...
2008 Dram Oyuncu 7.6 18,950
2007 Komedi Oyuncu 7.7 496
2006 Dram Oyuncu 7.2 197
2006 Dram Oyuncu 6.9 19

Blueberry: Olağanüstü Macera
2004 Macera Oyuncu 5.2 9,886
2004 Suç Oyuncu 6.7 239
2004 Komedi Oyuncu 8.7 2,602
2003 Dram Oyuncu 6.2 552
2003 Suç Oyuncu 5.1 587
1998 Suç Oyuncu 7.0 58

Doberman
1997 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,700

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Oyuncu 7.6 9,195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019