Giriş Kayıt
Barbara Demmer

Barbara Demmer (49)


Oyuncu, Set Dekoratörü

Barbara Demmer, 21 Haziran 1969 Villach, Avusturya doğumlu oyuncu, set dekoratörü.

"Edel & Starck" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1969
Doğum Yeri: Villach, Avusturya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 32 Biyografi Set Dekoratörü 5.7 568
1998 Dram Oyuncu 5.2 450

9 1/2 Hafta 2
1997 28 Dram Set Dekoratörü 2.8 3,880
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1981 Suç Oyuncu 6.5 578
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019