Giriş Kayıt
Carl Magnus Dellow

Carl Magnus Dellow (67)


Oyuncu

Carl Magnus Dellow, 25 Ekim 1951 Valleberga, Bjuv, Skåne län, İsveç doğumlu oyuncu.

Sunes sommar (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1951
Doğum Yeri: Valleberga, Bjuv, Skåne län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Carl-Magnus Dellow | Carl Dellow
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 49 Oyuncu 6.8 256
1993 42 Suç Oyuncu 6.2 995
1993 42 Oyuncu 6.5 36
1993 42 Dram Oyuncu 6.5 1,811
1992 41 Macera Oyuncu 7.6 727
1987 36 Macera Oyuncu 5.4 93
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019