Giriş Kayıt
Carmo Dalla Vecchia

Carmo Dalla Vecchia (47)


Oyuncu

Carmo Dalla Vecchia, 21 Ağustos 1971 Carazinho, Rio Grande do Sul, Brezilya doğumlu oyuncu.

Cama de Gato (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Carazinho, Rio Grande do Sul, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Carmo dela Vechia
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.7 182
2013 Komedi Oyuncu 6.7 50
2011 Dram Oyuncu 7.5 130
2010 Dram Oyuncu 7.6 85
2009 Komedi Oyuncu 5.4 51
2008 Dram Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.8 454
2006 Komedi Oyuncu 7.2 278
2003 Komedi Oyuncu 6.2 101
2003 Dram Oyuncu 8.4 487
2000 29 Suç Oyuncu 7.2 581
2000 Oyuncu 5.5 85
1995 Komedi Oyuncu 4.3 517
1995 Dram Oyuncu 8.0 97
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019