Giriş Kayıt
Debra Deliso

Debra Deliso (62)


Oyuncu, Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Debra Deliso, 03 Mayıs 1956 Alameda, California, ABD doğumlu oyuncu, set dekoratörü, sanat bölümü.

Pijama Partisi Katliamı (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1956
Doğum Yeri: Alameda, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Debra De Liso | Debra DeLiso | Debra A. Deliso
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 50 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733
2003 47 Belgesel Oyuncu    
1989 33 Komedi Oyuncu 6.4 794
1987 31 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.1 5,744
1985 29 Korku Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
4.2 2,713

Pijama Partisi Katliamı
1982 26 Komedi Oyuncu 5.7 7,715
1977 21 Komedi Oyuncu 5.8 1,557
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018