Giriş Kayıt
Rudi Delhem

Rudi Delhem (74)


Oyuncu, Dublör

Rudi Delhem, 01 Ağustos 1944 Antwerpen, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu, dublör.

"Familie" (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Antwerpen, Flanders, Belçika
Diğer Bir İsmi: Rudiger Delhem | Rudy Delhem
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 70 Komedi Oyuncu 5.7 223
2011 67 Fantastik Oyuncu 6.0 581

İz Bırakmadan
2010 66 Suç Oyuncu 6.4 1,303
2000 56 Biyografi Oyuncu 7.2 1,626
1989 45 Komedi Dublör 6.6 317
1979 35 Suç Oyuncu 5.8 50
1976 32 Dram Oyuncu 6.0 177
1974 30 Dram Oyuncu 6.6 176
1966 22 Dram Oyuncu 6.3 29
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018