Giriş Kayıt
Ricardo F. Delgado

Ricardo F. Delgado


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen, Yapım Tasarımcısı

Ricardo F. Delgado, sanat bölümü, animasyon, yönetmen, yapım tasarımcısı.

Beverly Hills Cop III (1994), Oyunbozan Ralph (2012), Apollo 13 (1995), Surface (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ricardo Delagdo | Ricardo Delgado | Richard F. Del
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 189,438

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 325,056

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 234,594

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Sanat Bölümü 4.4 27,175
2011 Belgesel Yönetmen 6.5 141

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 165,138

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 5,103
2010 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 1,845

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 59,620

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.1 586,439

Koleksiyoncu
2009 Korku Sanat Bölümü 6.4 51,225
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 123,505

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 423,717

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 164,468

Vol. İ
2008 Animasyon Sanat Bölümü 8.4 875,268

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 136,704

Aman Tanrım
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.4 128,037
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 115,841
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 1,413

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 16,757
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 9,233

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Sanat Bölümü 6.2 70,527
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 80,240
2005 Macera Sanat Bölümü 5.4 2,924

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.6 179,528

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 576,614

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,281

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
9.2 179,018

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.0 37,223

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 406,028

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 38,453

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 467,849

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 467,705

Define Gezegeni
2002 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 87,073

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.9 89,139
2001 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 28,924
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 181,510
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 263,057

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 154,499

Dinozor
2000 Animasyon Animasyon 6.5 45,923

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 358,174

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.3 462,203

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 108,121

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 94,790

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 61,231
1995 Macera Sanat Bölümü 7.6 239,067

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 67,815

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 214,644
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 68,762
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 5,495

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 42,615
1991 Animasyon Animasyon 6.2 516
1986 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 7,297
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018