Giriş Kayıt
Ricardo F. Delgado

Ricardo F. Delgado


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen, Yapım Tasarımcısı

Ricardo F. Delgado, sanat bölümü, animasyon, yönetmen, yapım tasarımcısı.

Beverly Hills Cop III (1994), Oyunbozan Ralph (2012), Apollo 13 (1995), Robotech: The Shadow Chronicles (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ricardo Delagdo | Ricardo Delgado | Richard F. Del
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 188,617

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 318,480

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 233,160

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Sanat Bölümü 4.4 26,840
2011 Belgesel Yönetmen 6.4 140

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 164,632

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 4,131
2010 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 1,809

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 59,203

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.1 581,245

Koleksiyoncu
2009 Korku Sanat Bölümü 6.4 50,724
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 122,731

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 420,513

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 163,731

Vol. İ
2008 Animasyon Sanat Bölümü 8.4 866,527

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 135,730

Aman Tanrım
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.4 127,282
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 115,430
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 1,317

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042
2006 Dram Sanat Bölümü    

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Sanat Bölümü 6.2 69,969
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 79,697
2005 Macera Sanat Bölümü 5.4 2,889

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.6 178,670

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 568,629

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,204

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
9.2 175,647

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.0 36,794

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 403,658

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 38,250

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 465,229

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 464,515

Define Gezegeni
2002 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 86,145

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.8 88,202
2001 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 28,724
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 180,377
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 260,321

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 152,735

Dinozor
2000 Animasyon Animasyon 6.5 45,462

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 356,297

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.3 458,820

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 107,521

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 94,243

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 60,799
1995 Macera Sanat Bölümü 7.6 237,266

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 67,434

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 213,233
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 68,284
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 5,454

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 42,078
1991 Animasyon Animasyon 6.2 514
1986 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 7,141
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018