Giriş Kayıt
Ricardo F. Delgado

Ricardo F. Delgado


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen, Yapım Tasarımcısı

Ricardo F. Delgado, sanat bölümü, animasyon, yönetmen, yapım tasarımcısı.

Beverly Hills Cop III (1994), Oyunbozan Ralph (2012), Apollo 13 (1995), Robotech: The Shadow Chronicles (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ricardo Delagdo | Ricardo Delgado | Richard F. Del
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 187,576

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 315,076

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 231,870

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Sanat Bölümü 4.4 26,291
2011 Belgesel Yönetmen 6.5 99

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 164,016

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 4,131
2010 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 1,284

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 58,768

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.1 575,265

Koleksiyoncu
2009 Korku Sanat Bölümü 6.4 50,160
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 121,924

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 416,922

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 162,767

Vol. İ
2008 Animasyon Sanat Bölümü 8.4 857,169

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 134,204

Aman Tanrım
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.4 126,285
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 114,996
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 1,317

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.4 15,042
2006 Dram Sanat Bölümü    

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Sanat Bölümü 6.2 69,390
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 79,132
2005 Macera Sanat Bölümü 5.3 2,357

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.6 177,609

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 562,144

Alamo
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,048

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
9.2 171,798

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.0 36,384

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 400,903

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 37,868

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 462,091

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 460,900

Define Gezegeni
2002 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 85,246

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Yapım Tasarımcısı 6.8 87,136
2001 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 28,505
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 179,062
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 257,133

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 150,822

Dinozor
2000 Animasyon Animasyon 6.5 44,956

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 353,071

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.3 454,788

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 106,846

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 93,496

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 60,366
1995 Macera Sanat Bölümü 7.6 235,060

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 66,878

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 211,460
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 67,746
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 5,401

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 41,422
1991 Animasyon Animasyon 6.3 444
1986 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.6 6,846
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018