Giriş Kayıt
Marisol del Olmo

Marisol del Olmo (43)


Oyuncu

Marisol del Olmo, 09 Mayıs 1975 Veracruz, Meksika doğumlu oyuncu.

De que te quiero, te quiero (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1975
Doğum Yeri: Veracruz, Meksika
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.8 6
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 13
2016 Dram Oyuncu 7.3 98
2015 Dram Oyuncu 6.6 18
2013 Komedi Oyuncu 7.9 75
2013 Komedi Oyuncu 5.9 42
2011 Dram Oyuncu 7.6 16
2011 Komedi Oyuncu 5.8 129

Kalbimin Sahibi
2010 Dram Oyuncu 7.4 391
2008 Dram Oyuncu 7.4 401
2002 Komedi Oyuncu 7.0 502
1998 Dram Oyuncu 8.0 217
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019