Giriş Kayıt
Remigio Del Grosso

Remigio Del Grosso (71)


Senarist

Remigio Del Grosso, 26 Şubat 1912 Benevento, Campania, İtalya doğumlu senarist.

300 Sparta'lı Kahraman (1962) yapımıyla biliniyor.

Remigio Del Grosso, 01 Ocak 1984 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1912
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1984
Doğum Yeri: Benevento, Campania, İtalya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marialé İçin Beyaz Bir Elbise
1972 60 Korku Senarist 5.9 310

Çöl Savaşları
1969 57 Aksiyon Senarist 5.4 524
1968 56 Western Senarist 5.4 53

Kahraman Şerif
1967 55 Aksiyon Senarist 6.2 277

İntikam Beldesi
1966 54 Most Popular by Genre Senarist 6.3 271

Gringo Vadiler Kaplanı
1965 53 Western Senarist 6.0 356

300 Sparta'lı Kahraman
1962 50 Macera Senarist 6.7 6,228
1960 48 Korku Senarist 6.7 1,145
1957 45 Komedi Senarist 6.7 110
1954 42 Komedi Senarist 6.2 136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019