Giriş Kayıt
Gianni Dei

Gianni Dei (78)


Oyuncu

Gianni Carpanelli, 21 Aralık 1940 Bologna, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu oyuncu.

Patrick vive ancora (1980) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gianni Carpanelli
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1940
Doğum Yeri: Bologna, Emilia-Romagna, İtalya
Diğer Bir İsmi: Gianni Dei Carpanelli | John Day
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 68 Belgesel Oyuncu 7.7 3,701
1980 40 Suç Oyuncu 5.6 518
1979 39 Suç Oyuncu 5.3 662
1976 36 Suç Oyuncu 6.6 149
1975 35 Dram Oyuncu 4.8 60
1974 34 Suç Oyuncu 6.2 145
1973 33 Korku Oyuncu 4.8 152

Marialé İçin Beyaz Bir Elbise
1972 32 Korku Oyuncu 5.9 308
1969 29 Dram Oyuncu 5.4 163

Hippi aşkı
1968 28 Komedi Oyuncu 6.0 208
1965 25 Western Oyuncu 5.0 15
1960 20 Komedi Oyuncu 6.7 32
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019