Giriş Kayıt
George Dega

George Dega


Oyuncu

George Dega, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşi Koşu
1976 Gerilim Oyuncu 7.5 51,130
1974 Fantastik Oyuncu 4.8 636

Sevgili lili
1970 Dram Oyuncu 6.2 1,789
1969 Dram Oyuncu 5.7 337
1966 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,488

Hayâl ve Hakikat
1966 Dram Oyuncu 5.1 883
1966 Dram Oyuncu 7.1 1,677

Dünyayı Kurtaran Adam
1966 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,366
1965 Komedi Oyuncu 6.0 1,323
1964 Biyografi Oyuncu 6.8 2,990
1963 Komedi Oyuncu 6.4 1,014
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018