Giriş Kayıt
Olive Deering

Olive Deering (51)


Oyuncu

Olive Corn, 11 Ekim 1918 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Samson ve Dalilâ (1949), (1956) On Emir (1956), (1947) Centilmenlik Anlaşması (1947), (1950) Caged (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olive Corn
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1918
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    

On Emir
1956 38 Macera Oyuncu 7.9 55,089
1954 Dram Oyuncu    
1953 Dram Oyuncu    
1950 Dram Oyuncu 8.0 43
1950 32 Suç Oyuncu 7.7 2,920
1950 Dram Oyuncu 8.5 59

Samson ve Dalilâ
1949 31 Macera Oyuncu 6.8 5,773
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
1948 Dram Oyuncu 8.1 61

Centilmenlik Anlaşması
1947 29 Dram Oyuncu 7.4 11,524
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,127) Upgrade (4,327) Avengers: Infinity War (2,688) Down a Dark Hall (1,900) Tag (1,588) Skyscraper (1,561) Hereditary (1,501) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (614)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,126) La casa de papel (1,825) Sharp Objects (1,678) Castle Rock (1,577) Preacher (1,553) The 100 (1,336) Vikings (834) Westworld (797) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018