Giriş Kayıt
Antonin Dedet

Antonin Dedet


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu Yönetmeni

Antonin Dedet, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu yönetmeni.

Aşkın Yaşı Yok (2009), Durum (2011), Transit (2018), The 11 Commandments (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 7.0 2,438
2017 Dram Yapımcı 7.1 378
2016 Aile Yapımcı 6.0 8
2015 Dram Yapımcı 5.4 15
2015 Belgesel Yapımcı 7.5 8
2015 Dram Yapımcı 6.8 227
2015 Dram Yapımcı 3.2 105
2015 Dram Yapımcı 6.1 42
2014 Yapımcı 6.5 288

Batıya Yolculuk
2014 Yapımcı 6.8 642
2014 Müzikal Yapımcı 6.6 92
2013 Dram Yapımcı 7.3 972
2013 Belgesel Yapımcı 6.5 11
2013 Dram Yapımcı 6.3 22
2013 Dram Yapımcı    

Pas ve Kemik
2012 Dram Yapımcı 7.5 58,352
2012 Dram Yapımcı 6.0 44

Anne
2012 Dram Yapımcı 6.4 70
2012 Dram Yapımcı 6.4 160

Öldür Beni
2012 Dram Yapımcı 5.7 211
2011 Dram Yapımcı 5.4 252

Sıcak Hava Dalgası
2011 Dram Yapımcı 6.1 284

Durum
2011 Dram Yapımcı 5.9 7,015

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Yapımcı 6.3 43,841

Yeraltı Peygamberi
2009 Suç Yapımcı 7.9 87,596
2008 Dram Yapımcı 5.9 35
2006 Dram Yapımcı 5.5 1,182

Venüs ve Fleur
2004 Dram 6.0 241
2004 Dram Yapımcı 6.3 432
2004 Dram 0 6.4 496

The 11 Commandments
2004 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.6 2,039

Ödeşme
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 795
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
7.3 304
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 515
2000 Komedi 0 6.1 322
1999 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 4,038
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 504
1998 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
6.6 530

İkili Takım
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.7 28,928

Nenette ile Boni
1996 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Casting
7.0 1,128

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 5,051
1995 Komedi 0 7.2 5,385

Damdaki süvari
1995 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.1 5,334
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019