Giriş Kayıt
Ben Decter

Ben Decter


Müzisyen, Müzisyen

Ben Decter, müzisyen, müzisyen.

Lucifer (2015), Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016), Lethal Weapon (2016), Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Müzik 7.4 2,751

Frekans
2016 Dram Müzik 7.6 10,637
2016 Aksiyon Müzik 8.1 28,146
2016 Aksiyon Müzik 6.6 40,868
2015 Suç Müzik 8.2 121,685

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Müzik 7.2 324,926
2015 Suç Müzik 5.4 9,236
2014 Dram Müzik 6.6 22,112
2013 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,800
2011 Romantik Müzik    
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 4,438
2011 Komedi Müzik    
2010 Belgesel Müzik 7.4 405
2009 Belgesel Müzik 7.2 1,536
1999 Dram Müzik 6.7 609
1998 Komedi Müzik 7.0 2,020
1996 Komedi Müzik 7.2 20

Av Peşinde
1991 Suç Müzik 6.6 1,918
1983 Belgesel Müzik 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018