Giriş Kayıt
Ben Decter

Ben Decter


Müzisyen, Müzisyen

Ben Decter, müzisyen, müzisyen.

Lucifer (2016), Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016), Lethal Weapon (2016), Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Spor Müzik 6.2 5,715
2019 Komedi Müzik 6.8 4,301
2016 Suç Müzik 7.3 3,783

Frekans
2016 Dram Müzik 7.5 13,997
2016 Aksiyon Müzik 7.8 38,666
2016 Suç Müzik 8.1 328,486
2016 Aksiyon Müzik 6.5 64,915

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Müzik 7.1 393,458
2015 Suç Müzik 5.4 11,184
2014 Dram Müzik 6.5 24,357
2013 Dram Müzik
Müzik
6.7 10,048
2011 Romantik Müzik 6.1 4,828
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 5,203
2011 Komedi Müzik 5.9 23
2010 Belgesel Müzik 7.3 829
2009 Belgesel Müzik 7.2 1,915
1999 Dram Müzik 6.6 967
1998 Komedi Müzik 6.9 2,912
1996 Komedi Müzik 6.9 71

Av Peşinde
1991 Suç Müzik 6.5 2,976
1983 Belgesel Müzik 8.6 2,085
1978 Belgesel Müzik 6.7 2,440
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023