Giriş Kayıt
Andrew DeCristofaro

Andrew DeCristofaro


Sesler, Oyuncu

Andrew DeCristofaro, sesler, oyuncu.

Büyük Açık (2015), Kaçıklar Üniversitesi (2002), Sürüsüne Bereket (2003), Larry Crowne (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew De Cristofaro | Andrew Decristofaro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelebek
2017 Suç Sesler 7.1 29,167

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Sesler 6.0 46,784

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Sesler 6.2 88,071

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sesler 5.2 184,470
2016 Komedi Sesler 5.4 38,484

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Sesler 6.2 95,200

Büyük Açık
2015 Biyografi Sesler 7.8 303,574

Ajan
2015 Aksiyon Sesler 7.0 211,946
2015 Belgesel Sesler 7.1 343
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,552

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Sesler 7.2 128,766

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Sesler 6.3 142,687

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Sesler 5.6 117,258

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Sesler 6.2 36,742
2014 Komedi Sesler 4.9 43,885
2014 Kısa Metraj Sesler
8.0 2,596
2013 Belgesel Sesler 6.5 137

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Sesler 6.6 152,385
2013 Belgesel Sesler 8.4 28

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sesler 7.2 674,573

Çatlak Film
2013 Komedi Sesler 4.3 91,386

Gizli Oyun
2013 Dram Sesler 6.8 46,482

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sesler 7.7 6,706

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 Kısa Metraj Sesler 6.8 6,957

Diktatör
2012 Komedi Sesler 6.4 248,256
2012 Belgesel Sesler 6.6 1,006
2012 Dram Sesler 6.3 2,655
2011 Belgesel Sesler 6.2 123

Tereyağı
2011 Komedi Sesler 6.2 19,311
2011 Komedi Sesler 6.1 58,316

Açık Çek
2011 Komedi Sesler 5.9 113,047

Çılgın Bir Haftasonu
2011 Komedi Sesler 6.3 34,668

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Sesler 5.2 84,844

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Sesler 5.6 57,004

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Sesler 6.4 116,201

Sil Baştan
2010 Komedi Sesler 5.6 5,254

Arabia 3D
2010 Belgesel Sesler 5.9 58

Çılgın Kalp
2009 Dram Sesler 7.3 78,869

Kana Susadım
2009 Komedi Sesler 5.2 105,416

Skor Peşinde
2008 Macera Sesler 6.5 79,355

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sesler 6.8 210,621
2008 Komedi Sesler 6.2 35,182
2008 Belgesel Sesler 6.5 361
2007 Suç Sesler 6.0 1,446

Şıpsevdi
2007 Komedi Sesler 5.8 79,748

İhanet
2007 Biyografi Sesler 7.0 55,441
2007 Belgesel Sesler 7.0 319

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Sesler 7.8 406,156

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 Komedi Sesler 7.3 329,815
2006 Belgesel Sesler 6.3 269

Pembe Panter
2006 Macera Sesler 5.6 74,929
2006 Belgesel Sesler 7.1 194
2005 Komedi Sesler 5.2 258

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sesler 5.5 47,989

Fırsatçı
2005 Komedi Sesler 5.8 33,484

Komşu Kızı
2004 Komedi Sesler 6.7 189,314

Hadi Öp Beni
2004 Aksiyon Sesler 4.6 631

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 26,629

Kurtar Beni!
2004 Komedi Sesler 6.8 42,967

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Sesler 5.9 86,182

Kuraldışı
2003 Suç Sesler 6.5 55,600
2003 Belgesel Sesler 5.4 58
2003 Belgesel Sesler 7.0 500

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Sesler 7.0 12,655

Baskı
2002 Dram Sesler 6.8 107,423

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Sesler 5.6 13,760
2002 Dram Sesler 6.4 761
2002 Komedi Sesler 5.9 6,334

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Sesler 6.4 97,922

Balon çocuk
2001 Macera Sesler 5.6 28,300
2001 Belgesel Sesler 6.9 482
2001 Komedi Sesler 5.7 1,947

Üstteki Kadın
2000 Komedi Sesler 5.3 9,464
2000 Komedi Sesler 5.1 11,246
2000 Komedi Sesler 6.6 4,980

Üçkagitçilar
1999 Komedi Sesler 6.3 9,226

Yarasalar
1999 Gerilim Sesler 3.7 8,999

Yedi Kız Arkadaşım
1999 Komedi Sesler 5.9 1,065

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Sesler 5.7 16,812
1999 Aksiyon Sesler 4.2 8,304

20 Randevu
1998 Biyografi Sesler 5.3 1,652

Amerikan Sırları
1998 Suç Sesler 5.9 861
1998 Komedi Sesler 6.6 10,990

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.6 5,332
1997 Suç Sesler 7.5 277,747
1997 Biyografi Sesler 5.8 1,880
1996 Aksiyon Sesler 6.9 12,408
1996 Dram Sesler 6.3 1,586

Gece Ana
1996 Dram Sesler 7.2 4,644

Kan Sporu 2
1996 Aksiyon Sesler 4.8 2,652
1996 Komedi Sesler 7.0 6,717

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Sesler 6.8 35,356
1995 Komedi Sesler 4.7 334
1995 Komedi Sesler 7.3 89,867

Belalı Kardeşler
1995 Komedi Sesler 1.6 103
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019