Giriş Kayıt
Rosemary DeCamp

Rosemary DeCamp (90)


Oyuncu

Rosemary Shirley DeCamp, 14 Kasım 1910 Prescott, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

13 Ghosts (1960), By the Light of the Silvery Moon (1953), Scandal Sheet (1952), Danger Signal (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Rosemary DeCamp, 20 Şubat 2001 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rosemary Shirley DeCamp
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1910
Ölüm Tarihi: 20 Şubat 2001
Doğum Yeri: Prescott, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Rosemary De Camp | Rosemary de Camp
Burcu: Akrep
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,930
1981 71 Komedi Oyuncu 4.6 2,774
1978 68 Macera Oyuncu 5.3 279
1978 Komedi Oyuncu 6.5 1,045
1973 Oyuncu 7.5 649
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,089
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,456
1960 50 Korku Oyuncu 6.1 4,068
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,648
1957 Komedi Oyuncu 8.3 128
1955 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,711
1955 45 Komedi Oyuncu 6.3 874
1953 43 Komedi Oyuncu 7.1 1,695
1952 42 Macera Oyuncu 6.3 143
1952 Western Oyuncu 7.7 537
1952 42 Suç Oyuncu 7.5 1,440

Mehtap Körfezi
1951 41 Komedi Oyuncu 7.1 1,981
1948 Dram Oyuncu 7.9 183
1947 37 Dram Oyuncu 7.2 1,091
1946 36 Komedi Oyuncu 6.5 355
1945 35 Komedi Oyuncu 6.7 905
1945 35 Suç Oyuncu 6.7 534
1945 35 Biyografi Oyuncu 7.4 1,055
1945 35 Biyografi Oyuncu 7.1 1,093
1945 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,577

Tamamen Seninim
1944 34 Komedi Oyuncu 6.8 93
1943 33 Komedi Oyuncu 5.9 841

Komandoların şafak Akını
1942 32 Dram Oyuncu 6.7 572
1942 32 Suç Oyuncu 6.8 991
1942 32 Biyografi Oyuncu 7.7 12,590
1942 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,285
1941 31 Dram Oyuncu 7.5 1,532
1941 31 Dram Oyuncu 6.6 533
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,663) Supernatural (4,503) The Big Bang Theory (3,193) The Flash (2,554) Better Call Saul (1,872) A Discovery of Witches (1,822) Shameless (1,678) Titans (1,611) La Casa de Papel (1,127) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018