Giriş Kayıt
David Deblinger

David Deblinger


Oyuncu

David Deblinger, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.5 6,914
2010 Komedi Oyuncu 3.9 220

Beni Unutma
2010 Dram Oyuncu 7.1 129,954
2006 Aksiyon Oyuncu 8.5 4,062
2001 Gerilim Oyuncu 6.9 305
1999 Komedi Oyuncu 6.0 536
1999 Suç Oyuncu 8.0 69,589
1999 Komedi Oyuncu 5.6 266
1999 Oyuncu 8.0 13
1998 Dram Oyuncu 6.6 2,488
1997 Komedi Oyuncu 6.1 1,897
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,345
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019