Giriş Kayıt
Jeff DeBenning

Jeff DeBenning (93)


Oyuncu

Jeff DeBenning, 30 Aralık 1918 doğumlu oyuncu.

How to Succeed in Business Without Really Trying (1967) yapımıyla biliniyor.

Jeff DeBenning, 23 Haziran 2012 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1918
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 2012
Diğer Bir İsmi: Jeff De Benning | Jeff Debenning
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 57 Aile Oyuncu 6.1 2,288

İkinci Hayat
1967 Komedi Oyuncu 7.7 128
1967 49 Komedi Oyuncu 7.2 3,877
1960 42 Aksiyon Oyuncu 5.1 98
1957 Western Oyuncu 8.2 150
1952 Western Oyuncu 7.7 554
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019