Giriş Kayıt
Jean-Paul De Vidas

Jean-Paul De Vidas


Yapımcı

Jean-Paul De Vidas, yapımcı.

Sefiller (1995), Roman De Gare (2007), Bir Kadın... Bir Erkek... Ve... (2002), Itinéraire d'un enfant gâté (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 4.3 219

Bir Kadın + Bir Erkek
2015 Macera Yapımcı 6.2 1,440
2014 Komedi Yapımcı 5.4 265

Garip Aile
2011 Macera Yapımcı 5.7 1,217

Aşk Nelere Kadir
2010 Dram Yapımcı 6.7 599
2007 Dram Yapımcı 7.2 2,288

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 Suç Yapımcı 6.2 2,031
1998 Dram Yapımcı 6.7 508

Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu
1996 Komedi Yapımcı 6.1 632

Sefiller
1995 Dram Yapımcı 7.5 3,438
1992 Komedi Yapımcı 6.7 81
1992 Macera Yapımcı 6.7 692
1988 Dram Yapımcı 7.1 1,772

Acımasız Adalet
1981 Dram Yapımcı 6.4 157
1979 Dram Yapımcı 5.3 258
1979 Yapımcı 5.6 523
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019