Giriş Kayıt
Guillaume de Tonquedec

Guillaume de Tonquedec


Oyuncu

Guillaume de Tonquedec, oyuncu.

İlk İsim (2012), L'étudiante et monsieur Henri (2015), Barbecue (2014), Au bonheur des ogres (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Guillaume de Tonquédec
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.8 761
2017 Komedi Oyuncu 5.1 183
2015 Oyuncu 6.7 2,520
2015 Oyuncu 5.9 640
2014 Oyuncu 5.6 48
2014 Komedi Oyuncu 4.5 281
2014 Komedi Oyuncu 6.1 1,788
2014 Komedi Oyuncu 4.8 67
2013 Dram Oyuncu 6.3 784

İlk İsim
2012 Komedi Oyuncu 7.3 10,502
2011 Dram Oyuncu 6.1 96
2010 Komedi Oyuncu 5.4 332
2010 Dram Oyuncu 6.2 137
2009 Suç Oyuncu 7.7 678

Artık Beni Sevme
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,250

Bana yagmurdan bahsedin
2008 Komedi Oyuncu 6.1 1,470
2007 Dram Oyuncu 6.5 144
2007 Komedi Oyuncu 7.8 319
2005 Komedi Oyuncu 5.8 406

Dost Musun Düşman Mı?
2003 Komedi Oyuncu 7.1 21,876
2000 Komedi Oyuncu 6.1 858
1998 Oyuncu 6.6 21
1996 Komedi Oyuncu 7.1 880

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 Dram Oyuncu 7.9 33,700
1987 Komedi Oyuncu 7.1 59
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018