Giriş Kayıt
Vicente de Souza

Vicente de Souza


Oyuncu

Vicente de Souza, Vimianzo, A Coruña, Galicia, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Vimianzo, A Coruña, Galicia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 8.3 69
2008 Komedi Oyuncu 7.5 40
2005 Oyuncu 7.0 1,674
2001 Oyuncu 7.4 1,098
2001 Macera Oyuncu 6.7 182
2000 Oyuncu 5.6 577
1999 Oyuncu 6.0 272
1998 Komedi Oyuncu 7.7 54
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019