Giriş Kayıt
Igor De Savitch

Igor De Savitch


Oyuncu

Igor De Savitch, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 17,054
1999 Aksiyon Oyuncu 2.5 6,400
1974 Macera Oyuncu 5.1 231
1974 Macera Oyuncu 5.2 431
1973 Biyografi Oyuncu 6.1 27
1973 Gerilim Oyuncu 6.4 813
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018