Giriş Kayıt
Suzanne De Passe

Suzanne De Passe (72)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Suzanne Celeste DePasse, 19 Temmuz 1946 ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

Yalnız Kumru (1989), Class Act (1992), Streets of Laredo (1995), Dead Man's Walk (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Suzanne Celeste DePasse
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1946
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Suzanne DePasse | Suzanne de Passe
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı 6.7 972
2017 Komedi Yapımcı 6.5 395
2016 70 Tarihi 7.1 129
2016 70 Belgesel Oyuncu 7.4 1,815
2012 66 Dram Yapımcı 5.3 2,041
2009 63 Belgesel Oyuncu 5.9 23

Kopyacılar
2000 54 Dram Yapımcı 6.8 3,517
1998 Biyografi Yapımcı 8.5 3,564
1996 Aksiyon Yapımcı 7.2 1,349
1995 Dram Yapımcı 7.4 1,554
1995 49 Western Yapımcı 6.7 722
1994 Komedi Yapımcı 6.2 9,306
1992 46 Komedi Yapımcı 6.1 6,169

Yalnız Kumru
1989 Macera Yapımcı 8.7 18,122
1972 26 Biyografi Senarist 7.2 3,280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019