Giriş Kayıt
Jean Rollin

Jean Rollin (72)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jean Michel Rollin Le Gentil, 03 Kasım 1938 Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Fascination (1979), The Raisins of Death (1978), La morte vivante (1982), Demir Gül (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Jean Rollin, 15 Aralık 2010 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jean Michel Rollin Le Gentil
Doğum Tarihi: 03 Kasım 1938
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 2010
Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Michel Gand | Michel Gentil | Michael Gentle | J.A
Burcu: Akrep
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 2.4 38
2013 Korku 2.6 512
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 27
2011 Kısa Metraj 6.4 18
2010 72 Fantastik Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.1 124
2004 66 Belgesel Oyuncu 7.2 51
2002 64 Korku Yönetmen
Senarist
4.6 550

İki Yetim Vampir
1997 59 Dram Yönetmen
Senarist
5.0 767
1994 56 Yetişkin Senarist
Yönetmen
6.3 204
1993 55 Suç Yönetmen
Oyuncu
4.1 255
1993 Macera Oyuncu 3.7 61
1989 51 Fantastik Senarist
Yönetmen
5.6 423
1988 50 Dram Senarist
Yönetmen
3.2 884
1982 44 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.7 2,337
1981 43 Korku Oyuncu
Yönetmen
3.1 3,450
1980 42 Korku Senarist 3.3 1,016
1980 42 Korku Senarist
Yönetmen
5.6 1,803
1979 41 Korku Yönetmen
Senarist
6.0 3,172

The Raisins of Death
1978 40 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.1 2,562
1977 39 Yetişkin Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 145
1975 37 Korku Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.9 1,681
1974 36 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.1 1,380
1974 36 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.6 519

Yaşayan Ölülerin Arasında Bir Bakire
1973 35 Korku Yönetmen 4.9 2,567
1973 35 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Yapım Yöneticisi
4.3 483

Demir Gül
1973 35 Korku Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.1 2,101

Bir Vampir İçin Ağıt
1971 33 Korku Yönetmen
Senarist
5.3 2,052
1971 33 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.6 1,938
1970 32 Korku Yönetmen
Senarist
5.4 1,591
1968 30 Suç Oyuncu
6.7 42
1968 30 Korku Senarist
Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
5.3 1,220
1956 18 Suç Oyuncu 6.6 299
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023